Gezwommen tussen de haaien, haaaaaaaa
Haaa,
Ik leef nog, ooooooooooooooh, internet is een ramp hier. Wordt er telkensuitgegooid en het inloggen duurt al 10 minuten.
Jahoorrrr, ik heb gezwommen tussen de haaien. Wat een belevenis zeg en wat een dieren in deze vakantie, oerang-oetangs, slangen, haaien. Haaaaaaa.
Houd hetkort, want het is echt een ramphet internet hier.
Ik ben helemaal happy de peppie, we zijn met een heleleuke groep hier en doenvanalles samen. De 2 mooiste mannen om mij heen zijn zooo lief en leuk en zien er heerlijk uit, ha ha, zijn alleen een setjesamen die 2 mannen,maar wat een schatjes!!! Slaap dus nog steeds alleen in mijn hut. Maar met weer zulke lieve mensen om mij heen, is het weer helemaal okeeeeee.
Hier een mix van hele leuke engelse, duitse, amerikaanse vriendjes en vriendinnetjes om mijn heen. De energy is sooooooooooo good again. Lucky me, weer een prachtig eilandje aan het einde van mijn vakantie met zeer bijzondere mensen. Ik verdien het gewoon.
Wil niet naar huis, het is weer veel te bijzonder. Wil dit weer vast houden, wat is het leven mooi op deze manier.
Nou ik ga nu verse vis eten met ons groepje. Het is hier genieten, vooral het snorkelen met onze groep is zooo leuk.
Donderdag vlieg ik terug naar Kuala Lumpur ... Vrijdag moet ik terug vliegen. Gatver de gatver, nu nog genieten ..... dus ik vermaak me de komende dagen helemaal.
Kus voor iedereen
Happy Barrie
xxx
Hey mop,
Wat is dat snel gegaan zeg.. niet normaal.
Kan me voorstellen dat je niet terug wilt en dit gevoel wil vasthouden.
Je hebt weer een hoop gezien en beleefd.. heerlijk!!
kus
heeeee mupke.......
Wat klinkt dat weer heerlijk allemaal! Ben blij dat je het zo naar je zin hebt! Je hebt het zeker verdient!!
Geniet er nog ff van schat.....en tot gauw!!!
Dikke kus en knuff
Heb je verslagen in de laatste week even gemist, maar weer geweldig ze te lezen! Wat een avontuur en nog allemaal alleen gedaan ook, geweldig! Wij vinden het wel weer fijn dat je bijna terug komt, maar snap dat jij daar voorlopig nog wel zou willen blijven. Ben nieuwsgierig naar de fotoos. Geniet nog deze laatste dagen en tot ziens in lente-Nederland.
Liefs en knuffel, Madelon.
Hi lieverd!
Wat ben jij weer een geweldige reis aan het maken zeg! Je hebt echt veel beleefd en meegemaakt en vooral zwaaaare tochten ondernomen... Petje af, je hebt het allemaal gered!
Ik vind het geweldig om te lezen.
De laatste dagen lijken mij heerlijk ontspannend op je eilandje. Geniet er nog maar lekker van, zodat je weer helemaal opgeladen bij ons terug kan komen...
Ik hoop voor jou en voor ons dat het zonnetje hier lekker blijf schijnen... maar de kou hebben we achter de rug hoor! :-)
Héél veel plezier nog en voor later een goede reis naar huis.
Tot snel!
Dikke knuf van Berry en mij
Niet te veel denken (laat dat maar aan deze denkexpert over ;)) gewoon genieten van al het moois, de dieren, de zon, de mensen, de nieuwe contactjes.... je kan nog lang genoeg hier zijn met je gedachtes!!
Kussss