barbaragoesborneo.reismee.nl

Breaking news Mount Kinabalu

Hallo allemaal,

Breaking news: bijna ging de expeditie niet door, ik zou pas de 7e aan de tocht kunnen beginnen en dat vond ik te laat .. wil hierna nog zo veel zien!!

Maar wie niet opgeeft, heeft de hele wereld. In mijn guesthouse werkt een hele lieve jongeman van Borneo en hij is de hele ochtend bezig geweest dat ik toch kan gaan. Zulke lieve mensen hier bij mijn stekkie. Ik kan niet meer terug ... na het jawoord heb ik een jas gekocht en handschoenen en een muts in 37 graden met het zweet op mijn hoofd .. Spot goedkoop hier.

Morgenochtend vertrek ik om 07.00 uur voor een klim naar de top. Haaaaaa. Dat wordt slapen in de vrieskou in een dorm (slaapzaal) .. maar ga voor het avontuur.

Dus jullie horen mij even niet (maximaal 3 dagen), ga zo namelijk de jungle in naar de aapjes en de vuurvliegjes, laat terug en dan gelijk slapen.

Tot na mijn klimming! Zoooo spannend. Vind het stoer van mijzelf. Thanx tot the australian guy die mij overgehaald heeft. Hij is vandaag begonnen, dus hij kon mij makkelijk overhalen ...

Kuzzzz

Anne-May

heeeeeeel veeel succes en plezier !!
Echt super stoer van je !!

xx

nanda

zooooo daar ga je dan stoere bar haha
je kan het ook! ik heb travel voor je gebeld. ze gaan je in een overleg gooien dussss daar kan je dus niks mee. je moet gewoon je laten inenten als er weer wat gebeurd. en ze nemen contact met je op als je terug bent. zorg maar dat je niet gebeten wordt :) succes met de klim xxx

Suzanne

Superstoer! Wat zal dat een ervaring voor je zijn!

Zet m op!
Suus

Sandra

Wow, actieveling! Het is nu bijna 1 uur 's nachts in Nederland en vraag me af of je al bijna op de top bent!

Veel het tegen of mee? De kou was sowieso wel weer even wennen zeker? Maar je bent een toppertje als je on top of the world gaat staan hoor!

Als ik je planning goed in mijn hoofd heb, ga je zo langzamerhand richting mijn vriendjes daar?? Ben zo benieuwd!! Niet vergeten naam van die opvang die je bezoekt op te schrijven he?

Keesje ligt voor pampus in de vensterbank (weer zo languit als op de foto vorig jaar :-) en het ziet er niet naar uit dat ze zin heeft om een stukje te komen schrijven... Dus hierbij maar een dikke knuffel namens haar!

Het is wel weer lekker dat ze er is hoor, ik wordt gedwongen af en toe relaxed op de bank te gaan hangen, want ze drentelt net zo lang om me heen tot ze op schoot mag komen zitten... (Nou ja, 'zitten', ze werpt zich languit op mijn benen, achterpoten uitgestrekt naar achteren en voorpoten helemaal naar voren met haar koppie ertussen :-).

Was ze wel weer tijdje kwijt gisteren, en ja hoor, ze was weer stiekem de kast ingekropen die ik nadat ik er wat uit had gepakt weer had dichtgedaan! Maar ahum, niet meteen de dierenbescherming bellen omdat ik haar had opgesloten hoor! Ze bleek helemaal achterin ook weer een lekker plekje gevonden te hebben en wilde er niet eens uitkomen :-)

Dikke kus en heel veel genot bij het uitrusten van je klim gewenst!

Sandra

Ineke

Hi Bar,
Het is dus weer een en al avontuur. Fantastisch die berg beklimmen. Het zal een hele overwinning zijn als je top hebt gehaald. Ik ben benieuwd naar je verhaal hoe je het ervaren hebt. Blijf je volgen.
Liefs Ineke